Roba Estesa

Roba Estesa

Roba Estesa naixem l’estiu de 2011 a les comarques del Camp de Tarragona, inicialment amb el nom d’Ai, Carai!. Entre cerca i recerca d’un estil personal la nostra música es mou des de la rumba fins al folk passant per les tradicionals catalanes i cançó d’autor. Naltros som l’Alba Magriñà (percussions i veus), l’Anna Sardà (baix i veus), la Clara Colom (acordió diatònic i veus), la Clàudia García-Albea (violí i veus), la Gemma Polo (veus) i la Neus Pagès (guitarra i veus).


Format únicament per noies, vam començar en un soterrani de Cambrils entre música, cerveses i rialles, així doncs, amb la companyia d’aquests factors tant especials van començar a sorgir els primer temes que vam poder presentar a la Nit D’artistes de Cambrils l’estiu de 2011. Més endavant vam afegir al grup el baix i la viola, la qual va ser substituïda i reforçada amb la incorporació de la Clàudia amb el violí a finals del 2013. També és en aquest any quan ens vam canviar el nom per Roba Estesa.


Naltros encarnem l’esperit de les antigues trobadores que carregades de romanços volien fer arribar missatges, idees, notícies i desventures a la gent que escoltava. Així doncs ens servim dels instruments i de les veus per compartir tots aquests valors. Parlem de la igualtat, la revolució, l’estima, la defensa del patrimoni i les tradicions, la llibertat… en definitiva, parlem d’un sentiment i és així, arromangant faldilla amunt per trepitjar ben fort al pas, com volem que arribin a la gent.

Som espectacle, som música, som dones!

 

Roba Estesa